Jun 27, 2011

Temesvááár...

Nem sok mindenre volt időm az elmúlt időben. Ez a nyaklánc egy vizsgám után készült...lazulás képpen.
Egy újabb saját minta, az utolsó 1 méter damilommal, ami rendelkezésemre állt. Minél többet nézem, annál inkább az az érzésem, hogy ki lesz bontva. Valami sötéttebb Swari kellene, hogy kiemelje azt a 3 db méregdrága csiszolt ametszitet. Kár így elvesztegetni, hogy alig látszodjon.




Ez a karkötő pedig a tegnapelőtt készült, a féltve őrzött delfti porcelángyöngyeimből. Anyuék hozták őket Hollandiából... Lehet, még ez is szét lesz szedve... Nem vagyok nagyon elszállva tőle. Kézen, mivel a porcelánok dundibbak, mint a fűzött elemek, nem áll tökéletesen...
Ez így-is-úgy-is nekem marad, úgyhogy még gondolkodhatok rajta... :) Egyelőre kipróbálom, milyen viselni így, aztán meglátom.




Ez pedig egy, már régebben készült medálom. Amióta megvan, 4 alkalomból 3-szor ezt teszem fel. Mindennel talál. Van egy éppen ilyen színű szoknyám, mint a zöld fele, meg minden melegebb színhez megy a másik fele. Hosszú láncon, rövid láncon, közepes láncon... minden fomában.
Persze nem tökéletes, ez volt az első ilyen medálunk, kellett volna még egy sor zöld, hogy ne látszodjon ki a szélén a narancssárga. A következő (amibe már csak a gombot keresem) jobb lesz. :)



1 comment:

  1. Minedegyik jol nez ki, de a gombos szetted tetszik a legjobban, egyszeru es nagyszeru:) A holland gyongyeid is nagyon szepek!

    ReplyDelete