Jan 5, 2012

Mindenféle

Most már nem mutatok annyi újdonságot, lesz itt olyan is, ami már régebb készült, csak most lett lefotózva.

Ez a fülcsi egy hasonló nyakbavalóhoz készült rendelésre, amit természetesen nem sikerült lefényképeznem. Kíváncsi vagyok, fog-e tetszeni a kedves vásárlónknak. Elég extrém lett. Persze én oda vagyok érte, már készítem is a sajátomat szürke nerc-bundából.
(Azt azért megjegyzem, hogy minden prém az ékszereinken újrahasznosított, már levetett bundákból van, amelyek nálunk kelnek új életre. Csak hogy az állatbarátok, amik mi is vagyunk egyébként, ne gondoljanak ránk, mint gyilkosokra.)



Ezt már mutattam, most új lánc részt kapott. Kellett neki valami elegánsabb "szerelés". Hókvarc-sorra cseréltük az ezüst láncot.



Ez pedig az első generációs réz-gyűrűink egyike. Ez már a harmadik, készült már világoskék amazonit és piros korall kiadásban is. Elég macerás volt, míg rájöttem, hogyan legyen megfelelő a mérete. Az első egy egész számmal lett nagyobb, 7 1/2 helyett 8 1/2 lett, ami óriási. Az utóbbiak már majdnem jók, de azért van még mit gyakorolni.




Ezt mutattam már, viszont nem nagyon látszott a képeken, mi is akar lenni. :) Még így is nehéz kivenni.



Ezek az aprócska Swarovski-bogyók meg kis, vékony ezüst láncokon ülnek. Nekem nagyon tetszenek. Nagyon elegéns, apró darab, akár kislányoknak is talál.


Ez is már régebb készült, csak még nem fotóztam. Egyszerű malachit befoglalás. Viselve talán tízszer is mutatósabb. :)


4 comments:

  1. Gyönyörűszép mindegyik, mint mindig.. :-))
    A nerces füli csúúúúcs!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  2. Hu de szepek!!! Es az a kek rez gyuru .... fuu nekem is kell! :)) Honnan szerezted be azt a rez (?) korong feleseget ... ha megkerdezhetem? ;) Vagy az egy gomb?? Nagyon ugyi vagy, mint mindig.

    ReplyDelete
  3. Koszonjuk szepen, Lakota mágia es Andreea!
    Enci:
    Igen, egy gomb, itthon vettem egy rovidaru boltban. Lassan mi is mar a veget jarjuk ezeknek a fajta gomboknak (rengeteg ilyen fulcsit keszitettem), viszont meg meg fogom kerni, hogy rendeljenek, ha tudnak.
    Orvendek hogy tetszik, de hat a te drotcsodaid mellett el is szegyelli magat az a gyuru, olyan kis egyszeru. :)

    ReplyDelete