Jan 3, 2012

Újdonságok

Először a megrendelésekkel kezdem. Ehhez készült fülbevaló is, az már a kedves tulajdonosánál van, nem sikerült lefényképeznem.
Ehhez a nyakékhez készültek.




Ez a karkötő pedig ehhez a pár fülbevalóhoz készült. Ehhez is készült már előzőleg medál és gyűrű, azokat is kiszállítottuk már. :) Érdekes, hogy kimondottan kérték, freeform legyen a karkötő alapja. Be kell vallanom, iszonyúan féltem, milyen lesz, viszont egész jól néz ki. Sok minden van, amit soha ki nem próbálnánk rendelés nélkül...




Ez a pár fülbevaló pedig ehhez a medálhoz dukál. Kértek gyűrűt és karkötőt is, azok még váratnak magukra. Természetesen ehhez is freeform karkötő alapot kértek. Hiába, hogy láttam, a másik milyen jó lett, ettől is félek...



Ez pedig már csak amolyan -kedvtelésből- készült. A design közös kooperáció eredménye, anyuval. Az anyu ötlete az alapanyag-választás volt, én a formát rendezgettem. A hímzés többnyire az én munkám, a horgolt lánc az anyué. Mindketten jól beleadtunk anyait, apait. Nagyon gondolkodom, hogy megtartsam magamnak...




Még néhány megjegyzés:
- A kezet most kaptam Karácsonyra :) Hát nem különleges?
- Végre vettem két becsületes, 150 W-os reflektort. Melegítenek, mint a fene, viszont játék velük a fotózás. Fele annyi idő maga a fényképezés és negyede idő az utómunka. Mindenkinek ajánlom. Ezt és egy fénydoboz készítését. A nap bármely szakaszában, bármilyen természetes fényviszony mellett jó képek. Sok időt és energiát megspórol.
- És végül, de nem utolsó sorban:
               BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!!!

9 comments:

  1. Mindegyik ékszer gyönyörű, de az utolsó az valami fantasztikus!!! Nagggyon-naggggyon tetszik!!!
    :-)
    és Nagyon Boldog Új Évet kívánok!!!

    ReplyDelete
  2. HUUUU! De gyonyoru darabokat alkotal!

    ReplyDelete
  3. Tartsd meg magadnak ! Nem normalisan gyonyoru az a nyaklanc , anyukaddal nagyon osszehoztatok. Nekem egybol Peru ugrott be ahogy meglattam.
    Tokeletes nyaklanc ,hihetetlenul tetszik !
    Az uj kez nagyoin jopofi csak zavaro a minta rajta , elvonja a figyelmet a szep ekszerekrol.

    ReplyDelete
  4. Ügyesen összedolgoztatok újra:))Mind gyönyörű alkotás!Gratulálok nektek!És boldog új esztendőt:)

    ReplyDelete
  5. Különleges, szép alkotások! Nagyon tetszik a feketés nyakék! Ügyesek vagytok!

    ReplyDelete
  6. Koszonjuk szepen a sok dicseretet. Ma mar ott is ragadt a nyakamban. :) Enyem marad. Ugy sincsen egy fekete(s) ekszerem sem. (Lakatosnal fa kilincs effektus).
    A kezzel kapcsolatosan meg: meg probalkozok, lassuk van-e olyan varians, ahogyan nem zavaro. Annyira kulonleges, nem tudok lemondani rola a fotozasnal. Meg remenykedem, hogy majd egyszerubb, nagyobb ekszereknel nem fog dominalni :). Azert minden ekszerrol keszul feher alapon is kep, csak ugy a biztonsag kedveert. :)

    ReplyDelete
  7. En ilyen szepet meg eletemben nem lattam. Gyonyoru, csodalatos es lelegzetelalloan szep.

    ReplyDelete